Dokument

Wisby Bollklubbs årsmöte 15 mars 2016

arsmote-klubba-brun

Sedvanliga förhandlingar med 34 närvarande medlemmar hölls i restaurang Wisborg. Vice Ordförande Arvo Keinonen hälsade alla välkomna till kvällen årsmöte. Ordförande Lars Sjöholm hade tyvärr brutit hälsenan och kunde inte närvara vid årsmötet.

Sedvanliga förhandlingar med några avsägelser och nyval, bland annat följande. Janne Larsson hade avsagt sig som sekrterare, och även som IT & Pressreferent.

Till sekreterare valdes på det konstituerande mötet Bo Jacobson som sekreterare och som IT ansvarig Gotlands Idrottshistoriska Förening och Anita Keinonen som pressreferent.

Erland Ljunggren hade avsagt sig som revisorsuppleant och nyval blev Rolf Engström.

Valberedningens ordförande Evert Olsson avsägelse och ny i valberedningen är Jonna Ek-Engström, Bertil Westberg som sammankallande och K-G Runander som ledamot i valberedningen. I övrigt var det omval på styrelsen. Ordförande Lars Sjöholm, Vice ordförande Arvo Keinonen, Anita Keinonen, Rolf Burgesäter, John-Erik Larsson, Carina Friström (1 år kvar) Bo Jacobson.

Efter årsmötet var det prisutdelningar och frågesport och lotterier.

Under kvällen var det även utdelning av priser från de olika sektionerna, (Bowling Golf Varpa). Som tradition bjuder så var det även lottförsäljning som medlemmarna hade skänkt priser till och 15 stycken tipsfrågor som Rolf Burgesäter hade knåpat ihop. Vann gjorde Sylve Gillerfors och får skriva frågor till gåsmiddagen.

Wisby Bollklubbs årsmöte 31 mars 2015

Sedvanliga föhandlingar med 35 närvarande medllar hölls i restaurang Wisborg.

Ordförande Anders Mattsson & kassör Anders Jolby hade aviserat att de  inte ställde upp för omval, ny ordförande blev Lars Sjöholm som ordförande & Carina Friström som kassör. Inga andra nyval eller ändringar i styrelsen i övrigt.Elsa Westberg avgick från valberednigen och in kom i stället hennes man Bertil Westberg.

Under kvällen var det även utdelning av priser från de olika sektionerna, (Bowling Golf Varpa). Som tradition bjuder så var det även lottförsälning som medlemmarna hade skänkt priser till och 12 stycken tipsfrågor där segrade Kjellåke Nordström på flest antal rätt, delad två blev Carina Friström & Kurt Ljunggren.

Kvällen avnjöts med dryck  och smörgåstårta och kaffe och kaka.

Avtackning av Ordförande Anders Mattson & Kassör Anders Jolby, Nya ordföranden Lars Sjöholm delar ut blommor.

Wisby Bollklubb årsmöte på Lilla Hwitstjärna  26 mars 2014
Wisby Bollklubb har nu klarat av sitt 135:e årsmöte. Arvo Keinonen hälsade oss välkomna tillsammans  med 36 medlemmar på plats.
Årsmötet föredrogs av Lars Sjöholm på fina 16 minuter, klart godkänt.
Endast ett nyval i styrelsen, Bertil Westberg lämnade posten som sekreterare som sedan blev avtackad av Arvo. Janne Larsson blev nyvald sekreterare.
I Anders Mattssons frånvaro så öppnade Arvo Keinonen mötet med parentation. I övrigt så var det sedan 12 tipsfrågor som Arvo Keinonen och Anders Mattsson hade knåpat ihop.
Där blev  vinnarna blev Sylve Gillerfors och Rolf Burgesäter som får göra frågorna tilll gåsmiddagen. Under kvällen bjöds det på smörgåstårta och kaffe.Givetvis var det också traditionsenliga lotteriet där medlemmarna skänker priser, i år såldes det 300 lotter på några minuter.
En av de yngsta pristagarna i historien var  Samuel Jakobsson som vann terrängvarpan i höstas övertygande, och en hel del andra prominenta vinnare i varpa, golf och bowling.

Vice ordförande Arvo Keinonen avtackade sekreterare Bertil Westberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: